Forside Uddannelse for voksne Enkeltfag EUD

EUD Enkeltfag
(Åben uddannelse)

EUD enkeltfag giver dig en god smagsprøve på en erhvervsuddannelse, og samtidig kan du få en følelse af, om det er noget for dig. Læs fagene dansk og engelsk på C-niveau og du bliver klar til at starte på EUX uddannelsen.

Kontakt vejleder

Bliv klar til EUX Business

"Er du voksen og vil du gerne starte på EUX, men mangler de 2 C-niveau fag, der kræves for at kunne gå i gang? Så har du muligheden for at tage fagene som enkeltfag under Åben Uddannelse"

EUD enkeltfag

Med fagene dansk og engelsk på C niveau, sørger vi for, at du bliver klar til at kunne fortsætte på EUX Business, hvor du både læser på Campus Vejle og har din læretid i en virksomhed.

En EUX Business giver dig 2 uddannelser. i en. Du får dermed både en erhvervsuddannelse og en studentereksamen. Kort sagt, med en EUX Business uddannelse kan du gå din egen vej og holde mange muligheder åbne i fremtiden – uanset om det er en karriere i erhvervslivet eller en videregående uddannelse du drømmer om. 

En god investering
Husk også, at EUD enkeltfag kan være en god investering i din fremtid. Det giver dig de nødvendige kompetencer til at starte på en EUX Business uddannelse. Så hvorfor ikke tage det første skridt mod en spændende og udfordrende fremtid med EUD enkeltfag?

Dine fag

  • Dansk C – 15 dage i alt

  • Engelsk C – 15 dage i alt

Fagene afsluttes med eksamen.

Tidspunkter

Fagene udbydes 2 gange pr. år, og fagene kan enten tages enkeltvis eller som en ”pakke”. I et pakkeforløb indgår der IT-undervisning, hvor du får boostet dine IT færdigheder og du er dermed helt up-to-date, når du starter på dit studie.

Kontakt studievejleder
Hvis du er usikker på, om EUD enkeltfag er noget for dig, så kan du altid kontakte studievejleder Marianne Bechmann. Hun vil kunne hjælpe dig, så du kan komme godt i gang.

Økonomi

Der er deltagerbetaling på forløbene, enten i form af egenbetaling eller bevilling fra Jobcentret.

Kontakt Jobcenteret i Vejle og hør mere om dine muligheder.

1

Information og tilmelding

Marianne Bechmann
Studievejleder

72 16 26 33
mbe@campusvejle.dk

Book tid hos Marianne