Forside Sportscollege

Campus Vejle
Sports­college

På Campus Vejle Sportscollege får du en hverdag, hvor du kombinerer uddannelse og fritid med din sport. Vi fokuserer på hele dig – så din hverdag bliver både udfordrende og sjov, med uddannelse inden for sport og idræt.

Kontakt Sportscollege

Læs om:

Slip dit idrætstalent løs

Det er vigtigt for os, at det hænger sammen for dig, så der er tid og energi til både din sport og din uddannelse. Kom – uanset dit niveau.

Du kan starte på Campus Vejle Sportscollege uanset dit niveau: Om du dyrker sport og idræt for sjov, eller du vil have en karriere ud af det – det kræver ingen særlige forudsætninger.

Hvad er et sportscollege?

Sportscollege er et tilbud til alle, som går på Campus Vejle uanset hvilken uddannelse du går på. På Sportscollege hænger din hverdag sammen på en rigtig god måde med både sport og uddannelse.

Vi sørger for den fornødne fleksibilitet så træning (også på skæve tidspunkter) og rejsedage tilpasses din uddannelse.

Vi har omkring 200 elever på Sportscollege, hvoraf halvdelen er tilflyttere som har valgt at gå på nogle af vores linjer. Ca 2/3 af eleverne dyrker breddeidræt og synes det er fedt at være en del af det sociale fællesskab. Den øvrige del satser på eliteidræt.

Dine muligheder på Sportscollege

Sportsgrene

På Campus Vejle Sportscollege tager vi din sport seriøst. Du træner i forlængelse af din skoledag, og vi har morgentræning to gange om ugen. Du oplever en fleksibel undervisning, når du har længere, varigt og sportsligt godkendt fravær – og så kan du få supplerende undervisning. Du har fri adgang til vores fuldt udrustede fitnesscenter.

På Sportscollege kan du dyrke din favoritsport. Vi samarbejder tæt med Vejles mange forskellige sportsklubber. Både på eliteplan og motionsplan.

Læs om sportsgrene

De sociale aktiviteter

Vi sørger også for, at du har et liv ved siden af sporten. På Sportscollege kan du være med i fællesspisning efter morgentræning, og du kan også udvide pasta-ketchup-repertoiret på vores madlavningskurser. Eller spille en omgang fodbold, basket eller anden sport i vores hal, når vi har sociale aftensarrangementer.

Så der er masser af muligheder for at få nye venner og blive en del af det store fællesskab. Og så er der den årlige skitur, hvor du kan være med, uanset om du er skibums eller skibambi.

Team Danmark Gymnasium

Campus Vejle er Team Danmark Gymnasium. Det giver dig en hverdag med et særligt tilrettelagt gymnasieforløb, så din studentereksamen fra handelsgymnasiet kan strækkes ud over en 4-årig periode.

Desuden gør Campus Vejle Sportscollege brug af Team Danmarks specialister både til at holde oplæg om sportspsykologi, ernæring og skadesforebyggelse.