Forside Uddannelse for voksne

Uddannelse for voksne

Uddannelse for voksne er bl.a. erhvervsuddannelser på Åbent Læringscenter. Det er dit fleksible læringsmiljø, hvor du kan tage grundforløb inden for områderne kontor, handel og butik tilpasset dig og din baggrund. Vil du gerne forbedre dansk og matematik, kan du tage fag på 9. og 10. klasses niveau på VUC Vejle, hvis du er over 25 år.

Bliv kontaktet

Læs om:

Få en fremtid inden for handel, kontor eller butik

Er du voksen og ønsker du at tage dit næste karriereskridt eller skifte karrierevej? Så er en voksen erhvervsuddannelse på Åbent Læringscenter det rigtige valg for dig. Vores fleksible læringsmiljø giver dig mulighed for at vælge det forløb som bringer dig videre til dit drømmejob.

Du kan vælge mellem disse forløb:

  • EUD Student 5 ugers forløb, når du som student (STX, HF eller HTX) gerne vil arbejde inden for kontor, handel eller butik.
  • EUD Grundforløb 2 (handel og butik)
  • EUX Grundforløb 2 (kontor). Herefter følger EUX studiekompetenceåret som foregår i en almindelig klasse – inden du kan gå i lære.
  • EUD enkeltfag adgangsgivende fag til EUX Business uddannelsen.
  • Mesterlære mere praktik – mindre skole
  • kontoruddannelse Tag første skridt mod en spændende karriere på kontor

Længden på forløbene varierer alt efter, hvilke kompetencer du har i forvejen.

Grundlæggende dansk og matematik

Er du over 25 år tilbyder VUC på Campus Vejle dig almen voksenuddannelse. Du kan få fag på 9. og 10. klasses niveau, grundlæggende undervisning i dansk og matematik. Skulle ord og sætninger drille dig, kan du få ordblindeundervisning på hold med op til 6 deltagere.

Læs om VUC

Voksenelev

Læreplads for dig over 25 år

Er du over 25 år og på udkig efter en uddannelse? Måske er du ufaglært og ønsker nu at opgradere dine faglige kompetencer. Eller måske har du arbejdet inden for et bestemt område i mange år og søger nu nye udfordringer. Uanset hvad din baggrund er, er der gode muligheder for at blive voksenelev og dermed få gang i din karriere.

Læs om voksenelev

Realkompetencevurdering

Er du over 25 år?

Så skal vi foretage en realkompetencevurdering inden du starter på uddannelsen. Du har også mulighed for at få en realkompetencevurdering, hvis du overvejer opstart. 

Læs om realkompetencevurdering

Sådan er undervisningen

I Åbent Læringscenter er undervisningsformen tilrettelagt efter, at du kan fordybe dig i de enkelte fag. Det foregår sådan, at man har ét fag om dagen. Gennem dagen veksles mellem underviseroplæg, gruppearbejde, individuelt arbejde og klassedebatter.

Det store overblik

Uddannelsesmodeller for voksne

Din alder, erfaring og uddannelse bestemmer, hvordan du starter på erhvervsuddannelser EUD og EUX for voksen.  Se dine muligheder her. 

Uddannelsesmodeller for voksne

Kom med indenfor

Kom med på en virtuel rundvisning i Åbent Læringscentret og få indblik i, hverdagen, miljøet og dine muligheder når du bevæger dig rundt. 

Undervejs møder du knappenåle. Klik på dem for at høre mere.

Rigtig god tur.

 

:

Inden du starter på Åbent Læringscenter

Her kan du læse om alt det praktiske og om hvordan din uddannelse foregår på Åbent Læringscenter.

Læs mere her

I tvivl om uddannelsesvalg?

Hvilken vej skal du?

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse, der er den rigtige for dig? Mangler du informationer, sparring og tips? Så er Kompetencetoget måske noget for dig. Tilbuddet er for ledige tilknyttet Jobcenter Vejle. Hop på Kompetencetoget og få overblik over dine uddannelsesmuligheder.

Hop på kompetencetoget

Bliv kontaktet

Udfyld formularen med dine oplysninger og vedhæft gerne CV, så Marianne kan vejlede dig bedst muligt med baggrund i tidligere uddannelse og erfaring.

Marianne kontakter dig inden for 2 dage pr. telefon eller mail.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Åbent Læringscenter

Boulevarden 48
7100 Vejle

Vejleder Marianne Bechmann - uddannelse for voksne på Campus Vejle

Marianne Bechmann
Vejleder

72 16 26 33
mbe@campusvejle.dk

Book tid hos Marianne