Forside Om Campus Vejle

Campus Vejle

Campus Vejle er en moderne og tidssvarende uddannelsesinstitution med mange uddannelsesaktiviteter, der afspejler behov og krav i et samfund i forandring.

Uddannelse sikrer dig et solidt fundament i samfundet. Uddannelse gør dig klogere, udvikler dig som menneske og giver dig nye kompetencer og udsyn. På Campus Vejle giver vi dig plads til at drømme om din fremtid med afsæt i den virkelige verden og erhvervslivet. 

EU logo - Den Europæiske Socialfond

Campus Vejle – vi er

Campus Vejle er en af regionens største uddannelsesinstitutioner med ca. 2.150 årselever og ca. 300 medarbejdere.

Vi arbejder efter mottoet: Din uddannelse din fremtid, hvor alle elever og kursister bliver så dygtige, som de kan.

Ungdomsuddannelser

Vi udbyder ungdomsuddannelser på henholdsvis Handelsgymnasiet med 6 spændende HHX studieretninger. Den 2-årige HF og andre fleksible HF forløb. Erhvervsuddannelserne EUX Business og EUD Business. På VUC tilbydes almen voksenuddannelse og ordblindeundervisning. Åbent læringscenter er dit fleksible tilbud og læringsmiljø på erhvervsuddannelser med bl.a IT- Flex kurser. AspIT / AspIN er en del af danske erhvervsskoler og tilbyder it-undervisning til elever med ASF (autismespektrum-forstyrrelse).

Fælles for ungdomsuddannelserne er, at de holder mange muligheder for din fremtid åbne – uanset om det er en karriere i erhvervslivet eller en videregående uddannelse, du drømmer om.

Sportscollege

Ønsker du at kombinere din uddannelse med sport, kan du på Sportscollege, hvor der går omkring 200 elever, dyrke din sport på både elite- og motionsplan.

EU Socialfondsprojekter

Campus Vejle er både projektholder og deltager på forskellige EU Socialfondsprojekter. Du kan læse mere om EU Socialfondsprojekter her.

EU Socialfondsprojekter

EU logo - Den Europæiske Socialfond

Kantinen på Campus Vejle

Kantinen på Campus Vejle tilberede dagligt morgenmad og frokost til elever, kursister og ansatte

Se kantinen på Campus Vejle

Her kan du læse Fødevarestyrelsens kontrolrapporter for kantinen på Campus Vejle.

Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter

Elite smiley fra Fødevarestyrelsen