Forside Om Campus Vejle

Campus Vejle

Campus Vejle er en moderne og tidssvarende uddannelsesinstitution med mange uddannelsesaktiviteter, der afspejler behov og krav i et samfund i forandring.

Uddannelse sikrer dig et solidt fundament i samfundet. Uddannelse gør dig klogere, udvikler dig som menneske og giver dig nye kompetencer og udsyn. På Campus Vejle giver vi dig plads til at drømme om din fremtid med afsæt i den virkelige verden og erhvervslivet. 

EU logo - Den Europæiske Socialfond

Campus Vejle – kort fortalt

Mange mennesker kalder os for Vejle Handelsskole eller endda Campusvejle, men vores korrekte navn er Campus Vejle. Vi er en af regionens største uddannelsesinstitutioner med ca. 2.050 årselever og knap 270 medarbejdere.

Vi arbejder efter mottoet: Din uddannelse din fremtid, hvor alle elever og kursister bliver så dygtige, som de kan.

Campus Vejle – antal elever

Hver morgen møder mange elever ind til deres undervisning på Campus Vejle. Største uddannelsesretning er HHX med omkring 1.100 elever fordelt på 3 årgange. Derefter følger HF med knap 200 elever som fordeler sig på den 2- og 3-årige HF og andre HF tilbud. Yderligere læser omkring 100 elever HF som fjernundervisning.

Med tæt på 170 elever på EUX Business har Campus Vejle den næststørste EUX afdeling i region Syddanmark. 

Derudover har vi elever på erhvervsuddannelsens grundforløb, hovedforløb og skolepraktik. Kursister på VUC og en del andre undervisningsaktiviteter.

Ungdomsuddannelser

Vi udbyder ungdomsuddannelser på henholdsvis Handelsgymnasiet med 9 spændende HHX studieretninger. En fuld STX på kun 2 år, som giver de helt samme muligheder som den 3-årige STX. Den 2-årige HF og andre fleksible HF forløb. Erhvervsuddannelserne EUX Business og EUD Business. På VUC tilbydes almen voksenuddannelse og ordblindeundervisning. Åbent læringscenter er dit fleksible tilbud og læringsmiljø på erhvervsuddannelser når du er voksen. AspIT / AspIN er en del af danske erhvervsskoler og tilbyder it-undervisning til elever med ASF (autismespektrum-forstyrrelse).

Fælles for ungdomsuddannelserne er, at de holder mange muligheder for din fremtid åbne – uanset om det er en karriere i erhvervslivet eller en videregående uddannelse, du drømmer om.

Sportscollege

Ønsker du at kombinere din uddannelse med sport, kan du på Sportscollege, hvor der går omkring 200 elever, dyrke din sport på både elite- og motionsplan.

EU Socialfondsprojekter

Campus Vejle er både projektholder og deltager på forskellige EU Socialfondsprojekter. Du kan læse mere om EU Socialfondsprojekter her.

EU Socialfondsprojekter

EU logo - Den Europæiske Socialfond

Kantinen på Campus Vejle

Kantinen på Campus Vejle tilberede dagligt morgenmad og frokost til elever, kursister og ansatte

Se kantinen på Campus Vejle

Her kan du læse Fødevarestyrelsens kontrolrapporter for kantinen på Campus Vejle.

Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter

Elite smiley fra Fødevarestyrelsen