Hjem EUX Business

EUX Business

Med en EUX Business får du dobbelt op på uddannelse. Du får både en studentereksamen og en erhvervsuddannelse. EUX Business giver dig et stærk karrierefundament.

Info om tilmelding til EUX
Fra teori til virkelighed

På EUX Business bliver du undervist i virkeligheden. Hver gang du lærer noget, får du mulighed for at relatere det til en case fra erhvervslivet. Du vil opleve, at det du lærer i undervisningen, kan bruges med det sammen, når du kommer ud og arbejder i en virksomhed. 

Din fremtid er åben

EUX Business er en erhvervsfaglig studentereksamen som kombinerer to uddannelser i en. Både en erhvervsuddannelse og en studentereksamen. Det betyder, at du kan gå din egen vej og holde mange muligheder for din fremtid åbne – uanset om det er en karriere i erhvervslivet eller et videregående studie, du drømmer om.

Vælg efter dine drømme

Med EUX Business kan du uddanne dig inden for en bred vifte af professioner og titler i erhvervslivet. Du kan løbende igennem EUX forløbet vælge om, så du kan udvikle
og følge dine ambitioner og drømme. Du kan vælge en elevplads inden for bl.a. salg, markedsføring, E-handel, butiksdrift, spedition, økonomi, administration og event.
Du har også mulighed for at læse en videregående uddannelse, hvis det er det, du brænder for. Du kan eksempelvis blive serviceøkonom, markedsføringsøkonom, retailmanager, eventkoordinator eller revisor.

Student på 4 år

De 2 første år bruger du på Campus Vejle, hvor du er en del af vores spændende og attraktive studiemiljø. Her bliver du dygtig til både sprog og business-fag, som du afslutter på gymnasielt niveau. De sidste 2 år er du elev i en virksomhed – det kalder vi hovedforløb. Her kan du arbejde med markedsføring, kommunikation, spedition, handel/e-commerce, butik/detail, økonomi, administration og event.

Uddannelsesgaranti

Du skal selv skaffe dig en praktikplads. Lykkes det ikke, er der hjælp at hente hos skolens praktikvejleder. Endvidere har vi uddannelsesgaranti på EUX Business, så alle der starter på uddannelsen kan gøre den færdig i vores skolepraktik. Bemærk, at der kun er uddannelsesgaranti inden for følgende specialer:

  • Detail, salgsassistent u/profil
  • Handel, salg
  • Kontor, administration

Din hverdag som EUX elev

Hør Anne Stine, Ida, Michelle og Jonas når de fortæller om deres uddannelsesvalg og hvad en god dag på jobbet betyder.

Sådan starter du på din EUX Business uddannelse

Din alder, erfaring og uddannelse bestemmer, hvordan du starter på din EUX uddannelse.

Din elevtid

Efter bestået grundforløbet er du klar til at fortsætte som elev i en virksomhed. Din elevtid veksler mellem arbejde i din virksomhed samt skoleophold.

Læs mere om din elevtid her.

Din elevtid

Inspiration til din elevplads

Du kan vælge elevplads blandt mange interessante brancher.

Læs mere her og bliv inspireret. 

Elevpladser

Talentprogram

Vælger du en EUX business uddannelse på Campus Vejle, får du også mulighed for at blive en del af EUX talent. EUX talent er et ekstra tilbud til dig, der vil noget mere inden for handel og iværksætteri. Du drømmer måske om at starte egen virksomhed?  

Læs mere om EUX talent

Campus Vejle Sportscollege

Er du god til sport?

På Campus Vejle har vi et af landets bedste sportscolleges. Vil du pleje din sportskarriere, samtidig med du passer din uddannelse, er Campus Vejle Sportscollege et godt tilbud til dig.

Læs mere om Campus Vejle Sportscollege her.

Campus Vejle Sportscollege

Fakta om EUX Business

Studiestart
Januar 2020 og august 2020.

Varighed
Ialt 4 år – På 2 år gennemfører du den boglige del og fortsætter med 2 års praktik i en virksomhed.

Adgangskrav
Du skal have bestået folkeskolens afgangsprøve fra 9. klasse og have mindst 02 i fagene dansk og matematik fra folkeskolens 9. eller 10. klasse.

S.U.
Uddannelsen er SU-berettiget, hvis du er over 18 år. Læs mere på SU.dk

Løn
Du får løn under praktikophold

Download brochure
EUX på Campus Vejle

Download lokal uddannelsesplan
Uddannelsesplan EUX og EUD

Sådan byder vi nye EUX elever velkommen
Se video fra årets velkomstmøde
 

 

Søg om optagelse

Vil du på EUX Business? Så søg om optagelse på optagelse.dk.

Du kan kontakte studievejledningen for at høre mere.

Kontakt studievejledning