Forside HHX HHX studieretninger

Vælg mellem 6 linjer på HHX

Vi tilbyder dig 6 spændende Campus Vejle studieretninger på din HHX uddannelse. Find din retning og læs om fag, studieretningsfag og valgfag.

Studieretningsvalg 2023

 
 

 

Et stykke ude i fremtiden

Dit valg af retning eller fag på Handelsgymnasiet kan påvirke dine muligheder bagefter bl.a i forbindelse med videregående uddannelse. Brug adgangskortet til at tjekke, hvilke fag og niveauer du skal have for at opfylde adgangskrav til videregående uddannelser.

Globalt udsyn

Handelsgymnasiet tilbyder dig en lang række internationale og sproglige aktiviteter, som kan klæde dig godt på til dit fremtidige job. Det er vigtigt for dig at have et internationalt udsyn, da virksomheder i stigende grad internationaliseres og markeder globaliseres.

Læs mere om

Sproglige talent-programmer

Vil du udvikle dit sproglige talent? Så tilbyder Handelsgymnasiet dig en række talentprogrammer inden for

Her udvikler du dine sprogkompetencer ud over det, du får med i den almindelige sprogundervisning.

International matematik konkurrence

På Campus Vejle arbejder vi på at finde og styrke elever med lyst, evner og talent for såvel abstrakt som anvendt matematik.

Gennem deltagelse i den årlige nationale matematik-konkurrence Georg Mohr søger vi at styrke elevernes individuelle arbejde med den rene matematik, mens vi gennem den internationale teamkonkurrence MatA-lympiade søger at fremme den konkrete problembaserede matematiske tænkning hos eleverne. I foråret 2019 vandt fire elever fra Campus Vejle således en fornem 5. plads ved finalen i Utrecht i Nederlandene.