Hjem EUD Business

EUD Business uddannelse

Er din drøm at komme hurtigt ud på arbejdsmarkedet og tjene dine egne penge? Med en EUD Business erhvervsuddannelse kommer du allerede i praktik efter ét år. Efter tre år er du færdiguddannet.

Info om tilmelding til EUD
Den korteste vej
ud i erhvervslivet

Med en EUD Business får du en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner og det du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. På denne måde er du klar til at bringe dine evner i spil, når du kommer ud i erhvervslivet.

Vi arbejder med rigtige virksomheder

På EUD Business lærer du teorier og modeller, der bruges i erhvervslivet, og som du skal bruge i større business cases/projekter i samarbejde med lokale virksomheder, som fx Jysk, Jelling Musikfestival, Sport24, Bauhaus og mange flere. Du arbejder altså med virksomheder, hvor du kan søge elevplads efter dit grundforløb.

Kan jeg altid gøre min uddannelse færdig?

Vi giver uddannelsesgaranti inden for handel og detail. Det betyder, at hvis du ikke har fundet en elevplads, når du afslutter grundforløbet, kan du søge optagelse i vores Praktikcenter. Her kan du starte din elevtid og gå over i et elevforløb i en virksomhed, når du finder en elevplads undervejs.

Vi har uddannelsesgaranti på to specialer:

  • Handelsuddannelse med speciale i salg
  • Detail, salgsassistent

Derfor valgte jeg EUD Business

Der kan være mange gode grunde til at vælge en erhvervsuddannelse. Med en EUD Business uddannelse lærer du både på skolen og i virksomheden. Mød en elev og hør hvorfor han har valgt EUD Business som hans vej ud i erhvervslivet.

Undervisning med fokus på ny teknologi

Når du er EUD elev på Campus Vejle,  vil du opleve, at du får undervisning med et særligt fokus på ny teknologi og hvordan denne teknologi er med til at skabe en bedre brugeroplevelse for kunden.  Du kommer til at arbejde med tværfaglige projekter og den viden du får, kan du bruge med det samme ude i virksomhederne.

Sådan starter du på din EUD Business uddannelse

Din alder, erfaring og uddannelse bestemmer, hvordan du starter på din EUD Business.

Din elevtid (hovedforløb)

Efter bestået grundforløb er du klar til at fortsætte som elev i en virksomhed. Det hedder også dit hovedforløb. Dit hovedforløb veksler mellem arbejde i din virksomhed samt skoleophold og afsluttes med fagprøve.

Læs mere om dit hovedforløb her.

Hovedforløb

Er du over 25 år, og har du mere end to års relevant erhvervserfaring? Så kan du få merit for den praktiske del af uddannelsen. Det betyder, at dit hovedforløb kommer til at se lidt anderledes ud. Du skal nemlig ikke i lære som elev i en virksomhed, men blot gennemføre skoleopholdene og den afsluttende fagprøve.

Læs mere

Inspiration til din elevplads

Du kan vælge elevplads blandt mange interessante brancher.

Læs mere her og bliv inspireret.

Elevpladser

Campus Vejle Sportscollege

Er du god til sport?

På Campus Vejle har vi et af landets bedste sportscolleges. Vil du pleje din sportskarriere, samtidig med du passer din uddannelse er Campus Vejle Sportscollege et godt tilbud til dig.

Læs mere om Campus Vejle Sportscollege her.

Sportscollege

Fakta om EUD Business uddannelsen

Studiestart
August 2020. Løbende optag hvis du ikke kommer direkte fra folkeskolen.

Varighed
Op til 3 år – På op til 1 år gennemfører du den boglige del og fortsætter med 2 års praktik i en virksomhed.

EUD adgangskrav
Du skal have mindst 02 i fagene dansk og matematik fra folkeskolens 9. eller 10. klasse. 

S.U.
Uddannelsen er SU-berettiget, hvis du er over 18 år. Læs mere på SU.dk

Løn
Du får løn under praktikophold

Download lokal uddannelsesplan
Uddannelsesplan EUX og EUD

Sådan byder vi nye EUD elever velkommen
Se video fra årets velkomstmøde

Søg om optagelse

Vil du på EUD? Så søg om optagelse på optagelse.dk hvis du kommer direkte fra folkeskolen.

Kommer du ikke direkte fra folkeskolen skal du kontakte en studievejleder, som hjælper dig med at planlægge dit uddannelsesforløb.

Kontakt studievejledningen