Forside EUX Business Din læretid

Din læretid

Efter afsluttet grundforløb på Campus Vejle fortsætter du med din læretid i en virksomhed i 2 år. Det kaldes dit hovedforløb. Du får elevløn i din læretid, hvor du omsætter din lærte teori til praksis og udvikle dine færdigheder inden for branchen som interesserer dig.

Læs om:

Din læretid

I din læreperiode fortsætter du med at specialisere dig inden for den retning du valgte på dit grundforløb. Du kan komme i lære inden for følgende 4 uddannelsesretninger:

Hjælp til at finde læreplads

Når du går på EUX Business, får du hjælp til at finde en læreplads. Et af flere initiativer er den årlige jobdating som foregår på Campus Vejle, hvor du får kontakt til mange spændende virksomheder, som søger elever.

Mød nogle af virksomhederne her som deltager på jobdating.

Uhrenholt

Naturstyrelsen

Nagel Group

Jysk

Lærepladskonsulent

Du er også velkommen til at kontakte lærepladskonsulent Thomas Nordestgaard Enevoldsen eller Bjørn Stubager Hessellund. De ved hvad der skal til for at finde en læreplads, der både passer til dine faglige interesser og personlige ønsker.

Kontakt lærepladskonsulent

Kontor

Med kontoruddannelsen bliver du klar til mange forskellige opgaver indenfor administration, økonomi, kunderelationer og kommunikation i både private og offentlige virksomheder. Ofte har du kundekontakt og du arbejder med forskellige it-systemer når du løser dine arbejdsopgaver.

Du kan uddanne dig inden for følgende 7 specialer:

Der indgår skoleophold fordelt ud over din læretid. Du kan læse mere her

Skoleophold

Handel

Handelsuddannelsen bygger på, at du lærer om kundeadfærd, markedsføring og forberedende salgsarbejde samt afgive og indhente tilbud.

Du kan uddanne dig inden for følgende 4 specialer:

Der indgår skoleophold fordelt ud over din læretid. Du kan læse mere her

Skoleophold

Detail

Fælles for detailuddannelsen er, at de foregår i butikker. Her lærer du at vejlede kunder og præsentere varer. En del af din uddannelse består også af vareindkøb, lagerstyring og digital handel.

Du kan uddanne dig inden for følgende 6 specialer:

Der indgår skoleophold fordelt ud over din læretid. Du kan læse mere her om skoleophold.

Skoleophold

Event

På event er der fokus på at skabe sikkerhed for gennemførelse af arrangementet. 

Du lærer at arbejde struktureret, skabe kreativitet og få ideer ført ud i livet. 

En vigtig del af arbejdet går ud på at finde den rette oplevelse, der passer til kundens behov. Det foregår ofte i samarbejde med mange forskellige mennesker.

Der er et speciale inden for event.

Der indgår skoleophold fordelt ud over din læretid. Du kan læse mere her.

Skoleophold