Forside Studievejledning Studievejledning HF og 2-årig STX

Studievejledning HF og 2-årig STX

Her får du hjælp til at vælge den rigtige ungdomsuddannelse

Kontakt studievejleder

Vi gør et svært valg lettere

Er du i tvivl om, hvilken ungdomsuddannelse du skal vælge? Så er du ikke alene. Mange unge står over for denne udfordring, og det kan være svært at træffe den rigtige beslutning. Men fortvivl ikke! Vi er her for at hjælpe dig med at finde ud af, om HF eller den 2-årige STX er den rette uddannelse for dig.

Vi giver dig svar på valg af studieretning, det faglige niveau, fagenes indhold og sammensætning, studiemiljøet, lektier, afleveringer, adgangskrav og om livet som studerende på Campus Vejle.

Dine vejlednings­tilbud

Ved optagelsen
Gennem optagelsessamtalen med din studievejleder finder vi i fællesskab ud af, hvilke niveauer og fag, der er de rigtige for dig. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker,  dine videre uddannelsesmål, erhvervsønske og interesse.

Under uddannelsen 
Kan du få både faglig og pædagogisk vejledning af studievejlederen. Skulle du f.eks. tidligt i din uddannelse ønske at skifte fag eller niveau, hjælper vi dig. Mange gange vil vi også kunne hjælpe dig med spørgsmål af mere personlig art vedrørende f.eks. økonomi, familie, forhold til andre kursister og lærere, sygdom, fravær og overflytninger af forskellig art.

Ved overgang til anden uddannelse og erhverv
Studievejlederen tilbyder dig løbende studie- og erhvervsvejledning. Derudover kan du også jævnligt træffe en studievejleder fra Studievalg Sydjylland, der kan vejlede dig om videregående uddannelser og erhverv.

Kontakt HF studievejleder

Morten hjælper dig med spørgsmål til HF fjernundervisning, HF enkeltfag, Multipakken, HF supplerende overbygning og den 2-årige STX. Mira og Louise guider dig, når du har spørgsmål til HF 2-årig, HF 3-årig, politilinjen og HF ordblind. Du kan kontakte Louise og Mira via telefon eller mail. Har du brug for Mortens hjælp booker du tid hos ham vi vores bookingsystem.

Morten Sloth Nørgaard

Studievejleder HF & 2-årig STX

Book tid hos Morten

Louise S. Sørensen

Studievejleder HF

Mira Louise Lemhøfer

Studievejleder HF