Forside Sportscollege Sportsgrene

Sportsgrene

Vi tilbyder en bred palette af sportsgrene. Sport er sport og vi går ikke op i hvilken sport du dyrker. Alt sport er lige vigtig for os.

 

Læs om:

Dance Academy

En 3-årig forberedende danseuddannelse. Mange forskellige stilarter. 4 ugentlige dansetræninger + en fysisk træning. Gæstetrænere fra hele Danmark.

"På Campus Dance Academy kan jeg tage en ungdomsuddannelse samtidig med, at jeg udvikler mig som danser."

På Campus – Dance Academy træner du din dans – uanset hvilken stilart, du danser. Din uddannelse er en 3-årig forberedende danseuddannelse, der udvikler din dans, så du bliver helt klar til en fremtid i danseverdenen. Du har fire ugentlige dansetræninger og en fysisk træning for at styrke alt det, du bruger til hverdag. Du får træning af de dygtigste dansetrænere fra hele Danmark – og prøver kræfter med mange forskellige stilarter.

Vil du vide mere om Dance Academy? Kontakt Sportscollege

Cykling

3 ugentlige fællestræninger på Campus og på VIES. Egen cykelkælder. Hometrainers. Fællestræning, individuel træningsplanlægning og generel sparring.

"Jeg udfordrer mig selv på cyklen hele året samtidig med, jeg tager en ungdomsuddannelse."

På cykellinjen kan du både køre landevej og MTB. Du har tre ugentlige fællestræninger på Campus Vejle og på VIES, Vejle Idrætsefterskole. Du har adgang til hometrainers, så du kan holde formen ved lige og udfordre dig selv hele året. Og din cykel står selvfølgelig sikkert i en aflåst cykelkælder. Du får fællestræning, og din træner lægger en individuel træningsplan for dig. Vi tilbyder selvfølgelig også sparring, så du kan blive helt klar til en fremtid med cykling.

Vil du vide mere om cykling? Kontakt Sportscollege

Cheerlearding

2 ugentlige cheerleading-træninger. Valgfri træning indenfor tumbling, performance cheer eller dans. Dygtige gæstetrænere. Dygtige dansetrænere.

"Det er fedt, at vi på cheerleadinglinjen både kan udvikle os i cheerleading og også træne med dygtige tumbling- og dansetrænere."

På cheerleadinglinjen træner du cheerleading i forlængelse af din skoledag. Du kan vælge en ugentlig tumbling-træning sammen med vores teamgym-hold, hvor du får ekstra udvikling af dine spring. Du har to ugentlige træninger i cheerleading, og du får også træning af de dygtigste gæstetrænere fra hele Danmark. For at træne dine moves, får du også inspirationstræning med dygtige dansetrænere.

Vil du vide mere om cheerlearding? Kontakt Sportscollege

TeamGym

Vælg selv dit hold. 3 ugentlige træninger i teamgym + en fysisk træning. Dygtige gæstetrænere. Samarbejde med ARCA – Funktionel træning. Adgang til fysioterapeut.

"På teamgymlinjen er der et helt hold omkring mig, der sørger for, at vi får super træning, og at der er styr på det hele."

På Teamgymlinjen træner du din springgymnastik i forlængelse af din skoledag. Du får et fleksibelt springtilbud, hvor du kan gå på Campus Vejles hold eller andre – du bestemmer selv. Vi samarbejder med ARCA – funktionel træning, så du får adgang til den bedste træning, som du selv bedst kan lide det, og du bliver helt klar til en fremtid med teamgym. Du har tre ugentlige træninger i teamgym og en fysisk træning for at styrke alt det, du bruger til hverdag. Du får træning af de dygtigste gæstetrænere fra hele Danmark, og du har adgang til en fysioterapeut, så du holder din krop på toppen.

Vil du vide mere om TeamGym? Kontakt Sportscollege

Fodbold

Drenge- og pigefodbold. 2 ugentlige morgentræninger i samarbejde med VIES. Hjælp til at finde en klub. Individuelt styrketræningsprogram.

"Fleksibiliteten på fodboldlinjen gør, at jeg kan spille fodbold og samtidig tage en ungdomsuddannelse."

På fodboldlinjen kan du selv vælge, hvilken klub du spiller i. Vi kan også hjælpe dig med at finde en klub i Vejle, hvis du har brug for det. Du har masser af plads til din sport sammen med din undervisning. To gange om ugen har du morgentræning i samarbejde med VIES, Vejle Idrætsefterskole. Og så får du et individuelt styrketræningsprogram, så du styrker alt det, du bruger til hverdag.

Vil du vide mere om fodbold? Kontakt Sportscollege

Håndbold

2 ugentlige morgentræninger med dygtig træner. Du vælger selv klub. Eftermiddagstræning i din egen klub. Du får individuel sparring og rådgivning.

"Ved at være en del af håndboldlinjen kan jeg udvikle mig individuelt, samtidig med at skole og håndbold går hånd i hånd."

På håndboldlinjen kan du selv vælge, hvilken klub du spiller i. Du træner i din egen klub om eftermiddagen og har masser af plads til din sport sammen med din undervisning. To gange om ugen har du morgentræning med en dygtig træner. Og så får du selvfølgelig individuel sparring og rådgivning, så du bliver helt klar til en fremtid på håndboldbanen.

Vil du vide mere om håndbold? Kontakt Sportscollege

E-sport cs-go

3 træninger om ugen. Individuel sparring. Event hver måned. Adgang til vores træningscenter. Fysisk træning tirsdag og torsdag.

"Jeg er en del af et kæmpestort fællesskab på e-sportslinjen. Og i vores træningscenter, Farveriet, er der altid nogen, jeg kan snakke med. "

På e-sportslinjen træner du e-sport i forlængelse af din skoledag. Du spiller på Campus Vejles hold det første år, og herefter vælger du selv. Du har tre ugentlige træninger med Campus Vejles trænere, og så kan du booke trænere til individuel sparring og kampe. Vi arrangerer et event for dig hver måned, fx NPF, klatrepark, paintball eller en tur i svømmehallen.

Læs mere om e-sport

Vil du vide mere om e-sport? Kontakt Sportscollege

Football

Styrketræning med trænere fra Triangle Razorbacks. Hjælp til at finde en klub. Individuelt styrketræningsprogram.

"Om morgenen giver vi den gas med styrketræning og presser og udvikler os sammen – det er mega-fedt!"

På footballlinjen træner du football i forlængelse af din skoledag. Du har to ugentlige morgentræninger i styrketræning med trænere fra Triangle Razorbacks. Vi hjælper dig til at finde en klub i Vejle, hvis du har behov. Dine trænere lægger et individuelt styrketræningsprogram for dig, så du bliver helt klar til en fremtid med football.

Vil du vide mere om footballlinjen? Kontakt Sportscollege

Kontakt, rundvisning og information

Bjørn Jeppe Søndergaard

Sportscollegeleder

For at du kan træffe det rigtige valg, vil vi gerne give dig og din familie en rundvisning på Sportscollege. Ring og aftal en tid, eller udfyld formularen og vi kontakter dig.