Forside Studieliv

Studieliv

Campus Vejle tilbyder dig et aktivt studieliv. Her får du et godt socialt fællesskab, foredrag, fælles sportsdag. Der er aktive elevråd og der tilbydes studieture til spændende steder i Europa eller fjerne destinationer. 

Det må gerne være rart at lære

Du må godt nyde det, mens du bliver klogere. Derfor har vi indrettet Campus Vejle som en hyggelig café med bløde sofaer, hyggelige kroge at fordybe sig og snakke i, masser af grønne planter og kunst på væggene. Og vores bland selv-slik på gangen er ret populær…

Du kan få hjælp i vores lektiecafé, træne i Campus Fitness når du er sportscollege elev, spise lækkert og sundt i vores kantine eller klare shoppetrangen i Campus Vejles egen tøjbutik. Det er vigtigt for os, at du har de bedste rammer til at lære i.

Studie i det fri

Når det gode vejr melder sig, bliver parasolen slået op og havemøbler sat ud. I den hyggelige gårdhave kan du nyde dagens små pauser under åben himmel og i solskinnet. Melder sulten sig, ligger caféen lige ved siden af og en minipizza, snack eller andet lækkert er indenfor rækkevide.