Forside HF

HF og HF-flex

HF er gymnasial uddannelse på linje med studentereksamen og højere handelseksamen og giver samme muligheder i forhold til videreuddannelse, alt efter hvilken fagpakke du vælger. Campus Vejle tilbyder dig 5 forskellige HF forløb.

 

Læs om:

Den 2-årige HF

Den 2-årige HF er for dig der ønsker en gymnasieuddannelse, som giver adgang til korte og mellemlange videregående uddannelser. 

Læs mere om den 2- årige HF

Intro til HF uddannelsen

Vil du have hjælp til at komme i god studieform? Med et introforløb til HF får du en langsom start ind i et studiemiljø, som er tilpasset dit niveau og hvor der er tid til at give dig hjælp og vejledning, når du har brug for det.

Læs mere om intro til HF

HF multipakke

HF multipakken er et intensivt 1-årigt forløb, der er tilpasset udvalgte professionsbachelor-uddannelser, som ikke kræver en fuld gymnasial uddannelse, men som typisk søges via kvote 2.

Læs mere om HF multipakken

HF-enkeltfag

HF enkeltfag giver dig mulighed for at sammensætte din uddannelse af lige netop de fag du mangler eller ønsker for at kunne læse videre.

Læs mere om HF-enkeltfag

HF-flex

HF-flex er fjernundervisning, hvor du læser HF enkeltfag online hjemme. Dit undervisningsmateriale er online tilgængeligt 24/7 og du tilrettelægger selv hvornår du vil læse. Via nettet får du personlig hjælp og vejledning til dit fags faglige indhold og gode råd til opgaveløsning. Der vil desuden være mulighed for lektiehjælp efter aftale med din faglærer, hver mandag og onsdag fra kl. 14-17 på Campus Vejle.

Læs mere om HF fjernundervisning

Fakta om HF

Studiestart
August 2022 

HF-flex har løbende start den 1. i måneden året rundt.

Varighed
Flexibelt fra 1-3 år.

S.U.
Uddannelsen er SU-berettiget, hvis du er over 18 år. Læs mere på SU.dk

Download
HF på Campus Vejle

De 6 fagpakker på HF

Søg om optagelse

Vil du på HF? Så søg om optagelse på optagelse.dk

Du kan kontakte studievejledningen for at høre mere.

Kontakt studievejledningen