Forside Sportscollege Studiebolig

Studiebolig

Campus Vejle Sportscollege samarbejder med flere af byens store boligforeninger. Vi forsøger at være behjælpelige med at finde studieboliger rundt omkring i Vejle. Vi har elever boende flere steder i byen, men fælles for boligerne er at det er 1 værelses lejligheder, med eget bad, toilet og køkken.

Du kan vælge at bo i en lejlighed alene, eller dele pladsen og dermed udgiften med en anden elev.

Campus One kollegium

Campus One er et kollegium for studerende på Campus Vejle og Syddansk Erhvervsskole. Kollegiet ligger 20 meter fra skolen, og stiller værelser med te-køkken til rådighed. Bor du på kollegiet har du fri trådløst internet, adgang til vaskerum, fællesrum med TV og billard samt adgang til tagterrassen med udsigt over hele Vejle by. 

AAB boligorganisation

AAB´s boliger i Danmarksgade huser også mange elever fra sportscollege. Du har fra Danmarksgade 1.5 km til Campus Vejle. Lejlighederne har eget bad, toilet og køkken. Boligerne har fælles vaskerum og hele området er aflåst, så du bor trygt. 

Priserne for lejlighederne varierer lidt, men en hovedregel er at det koster 4.000,- at bo alene i en lejlighed og 2.200 at dele lejligheden med en anden elev.

Indskuddet for lejlighederne ligger mellem 5-10.000 kr.

Læs mere om ABB