Forside Sportscollege Studiebolig

Studiebolig eller hjemmeboende

Når du går på Sportscollege kan du bo i en af vores studieboliger eller du kan være hjemmeboende. 

Det er således ikke et krav at bo på Campus, men du kan vælge den løsning, der fungerer bedst for dig. Alle vores aktiviteter og sociale arrangementer er for alle elever, så uanset hvad bliver du en del af vores fællesskab på tværs af alle vores sportsgrene.

Kontakt Sportscollege

Læs om:

Studiebolig eller ungdomsbolig

At finde en studiebolig eller ungdomsbolig i Vejle kan nogle gange være en vanskelig opgave. Derfor samarbejder Campus Vejle Sportscollege med flere af byens store boligforeninger. Vi forsøger at være behjælpelige med at finde studieboliger rundt omkring i Vejle. Vi har elever boende flere steder i byen, men fælles for boligerne er at det er 1 værelses lejligheder, med eget bad, toilet og køkken.

Du kan vælge at bo i en lejlighed alene, eller dele pladsen og dermed udgiften med en anden elev.

Campus One kollegium

Campus One er et kollegium for studerende på Campus Vejle og Syddansk Erhvervsskole. Kollegiet ligger 20 meter fra skolen, og stiller værelser med te-køkken til rådighed. Bor du på kollegiet har du fri trådløst internet, adgang til vaskerum, fællesrum i forlængelse af tagterrassen og adgang til tagterrassen med udsigt over hele Vejle by. 

AAB boligorganisation

AAB´s boliger i Danmarksgade huser også mange elever fra sportscollege. Du har fra Danmarksgade 1.5 km til Campus Vejle. Lejlighederne har eget bad, toilet og køkken. Boligerne har fælles vaskerum og hele området er aflåst, så du bor trygt. 

Priserne for lejlighederne varierer lidt, men en hovedregel er at det koster 4.000,- at bo alene i en lejlighed og 2.200 at dele lejligheden med en anden elev.

Indskuddet for lejlighederne ligger mellem 5-10.000 kr.

Læs mere om ABB

Kontakt Sportscollege

For at du kan træffe det rigtige valg, vil vi gerne give dig og din familie en rundvisning på Sportscollege. Ring og aftal en tid, eller udfyld formularen og vi kontakter dig.

Kontaktformular

Bjørn Jeppe Søndergaard

Sportscollegeleder

Thomas K. Ransborg

Fodboldkoordinator og elevcoach