Forside For virksomheder

For virksom­heder

Sidder du i en virksomhed, vil vi gerne i kontakt med dig. Vi har mange berøringsflader med virksomheder – både som kunder, samarbejdspartnere omkring uddannelse af unge, aktører i vores undervisning, som kursister på vore kurser og i mange andre forskelligartede projekter.

 

Få en elev inden for digital handel

Vi danskere er vilde med digital handel

"Det viser den seneste rapport om nethandel fra Danmarks Statistik, der udkom tilbage marts i år. Her er det ikke til at tage fejl – tallene viser klart, at danskerne for alvor har taget nethandlen til sig."


 
 

Øget fokus skaber øget salg

Det er der flere årsager til. En af de primære skal dog findes i, at danske virksomheder i stor stil har opdaget, at der gemmer sig et stort potentiale i online salg. Fokus på at øge online salg har nået nye højder, og i dag har de fleste danske virksomheder forstået, at Black Friday, Cyber Monday og andre online happenings er oplagte muligheder for at øge deres online omsætning.
 
 

Fremtiden ser lys ud for internethandel i Danmark

Internethandel er i vækst i Danmark og har været det i de sidste par år. Det skyldes et stigende antal brugere af internettet og et stigende antal varer og services, som kan købes online. Den stigende brug af mobilteknologi har også boostet internethandlen, da det har givet forbrugerne mulighed for nemt at købe online, hvor som helst og når som helst.

Derudover har de stigende investeringer i online marketing ført til en stigning i antallet af online kunder. Virksomheder, der tidligere solgte fysiske produkter, er begyndt at udvide deres forretninger til internettet. Dette har ført til flere muligheder for danske forbrugere, da de nu har større valg og flere produkter til rådighed.

Se hvordan det er, at have en elev i digital handel.

Sæt skub i den digitale udvikling

I dag er vi alle digitale og det stiller krav til fremtidens handel. Med uddannelsen Digital Handel får I en elev, der er klar til en verden, der hele tiden er i udvikling. Og på samme tid former I en fremtidig medarbejder til jeres forretning. Med den nyeste viden og trends kan eleven sætte skub i den digitale udvikling ude i jeres virksomhed, allerede under uddannelsen. Efter to år sammen har I formet elevens digitale kompetencer til jeres virksomhed, så I på denne måde er sikret en medarbejder, der kan være med til at udvikle jeres forretning til fremtiden.

Kontakt os

Vil du have den rigtige uddannede arbejdskraft til din virksomhed? Når du ansætter en digital handelselev, får du en elev som kommer med nyeste viden fra Campus Vejle og som skal gøre uddannelsen færdig i en virksomhed. 

Kontakt Thomas Nordestgaard Enevoldsen, eller Bjørn Stubager Hessellund og få råd, gode tips angående elever i din virksomhed og meget mere. Vi hjælper dig også gerne med stillingsopslag mv. på Campus Vejles portaler.

Thomas Nordestgaard Enevoldsen

Lærepladskonsulent

Bjørn Stubager Hessellund

Lærepladskonsulent

Erhvervsuddannelserne

På erhvervsuddannelserne vægter vi det praksisnære indhold i uddannelserne, hvorfor vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet.

Virksomhederne bruges som erhvervscases i elevernes forløb og der stilles konkrete problemstillinger, som eleverne arbejder med og efterfølgende fremlægger overfor virksomhederne.

Dette er med til at skabe en ”win-win situation,” da virksomhederne  både får mulighed for at få nye perspektiver på en mulig udfordring, samtidig med at de får mulighed for at se én eller flere relevante elevkandidater an til senere elevansættelse.

For eleverne giver samarbejdet indsigt i mange forskellige typer af virksomheder som potentielle arbejdspladser. Herudover oplever vi også, at det praksisnære samarbejde med virksomhederne er med til at skabe motivation i uddannelserne.

Ønsker din virksomhed at høre mere omkring et muligt samarbejde?

Så kontakt venligst lærepladskonsulent Thomas Nordestgaard Enevoldsen på tlf.: 72 16 27 84 eller mail: then@campusvejle.dk