Hjem For virksomheder

For virksomheder

Sidder du i en virksomhed, vil vi gerne i kontakt med dig. Vi har mange berøringsflader med virksomheder – både som kunder, samarbejdspartnere omkring uddannelse af unge, aktører i vores undervisning, som kursister på vore kurser og i mange andre forskelligartede projekter.

Erhvervsuddannelserne

På erhvervsuddannelserne vægter vi det praksisnære indhold i uddannelserne, hvorfor vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet.

Virksomhederne bruges som erhvervscases i elevernes forløb og der stilles konkrete problemstillinger, som eleverne arbejder med og efterfølgende fremlægger overfor virksomhederne.

Dette er med til at skabe en ”win-win situation,” da virksomhederne  både får mulighed for at få nye perspektiver på en mulig udfordring, samtidig med at de får mulighed for at se én eller flere relevante elevkandidater an til senere elevansættelse.

For eleverne giver samarbejdet indsigt i mange forskellige typer af virksomheder som potentielle arbejdspladser. Herudover oplever vi også, at det praksisnære samarbejde med virksomhederne er med til at skabe motivation i uddannelserne.

Ønsker din virksomhed at høre mere omkring et muligt samarbejde?

Så kontakt venligst praktikpladskonsulent Stine Palmelund Klejstrup på tlf.: 72 16 27 17 eller mail: stkl@campusvejle.dk

Kursuscentret

Kursuscentret Campus Vejle tilbyder dig praksisnær læring, personlig og faglig udvikling. Du får en bred palet af aktuelle, skræddersyede kvalitetskurser og efteruddannelser. Du bestemmer selv hvornår og hvordan – præcis, som det passer dig. Med et kursus eller en efteruddannelse på Kursuscentret Campus Vejle, får du nye point ind på din faglige konto. Det sørger kompetente og engagerede undervisere for.

Se Kursuscentrets kurser