Forside EUD Business Grundforløb plus

Grundforløb plus (GF+)

Overvejer du en uddannelse inden for kontor/detail/handel eller event? Er du ikke helt klar til at starte direkte på grundforløbet? – så er GF+ det rigtige sted for dig at starte.

Dit GF plus uddannelsesforløb

Har du lyst til en karriere inden for detail, handel eller kontor? Du kan starte til oktober på et nyt forløb kaldet GF+. Forløbet er for dig som er (18+), og du bliver klædt på til at starte på en erhvervsuddannelse inden for detail, handel, event eller kontor. Forløbet er SU-berettiget og varer 10 uger.

En ny og afvekslende hverdag

Forløbet foregår dels i Åbent Læringscenter, dels i Praktikcentret, og du vil bl.a. arbejde med fag, der ruster dig til at fortsætte på grundforløbet. Du kommer også til at løse virksomhedscases sammen med medstuderende samt prøve de arbejdsopgaver, der ligger inden for butiks- eller kontor/handels-området.

Hvis du er ledig

Er du ledig og ikke helt afklaret om en detail/handels-/kontoruddannelse er noget for dig? Så kan det være en god idé at snakke med jobcentret om muligheden for at komme i virksomhedspraktik nogle uger forud for GF+

Kontakt os

Marianne Sveigaard Bechmann

Leder af Åbent Læringscenter

Vil du på GF plus så send en mail til Marianne med dit navn og telefonnummer samt dine spørgsmål – så bliver du ringet op hurtigst muligt. 

Hvis du er over 25 år starter du med en realkompetencevurdering.