Forside Så er vi i gang med projektet

Så er vi i gang med projektet

Lærere tænker og tegner på plancher i projektet fra grundskole til business

Fra grundskole til fremtidens business

12 lærere fra 8 grundskoler og 11 undervisere fra 3 erhvervsskoler fik kickstartet det nye projekt “Fra grundskole til fremtidens business” med et spændende opstartsseminar.

Bo Klindt Poulsen fra VIA gjorde underviserne klogere på karrierelæring og Frank Høedt indkapslede hele dagen med en streg.

Underviserne udtænkte herefter ideer til spændende læringsdage på erhvervsskolerne for elever i 5.- 8. klassetrin.

Samspil mellem grundskoler, kommuner og erhvervsskoler, skal medvirke til, at flere unge vælger en business erhvervsuddannelse.

Det er fantastisk at se lærere og undervisere engageret i projektet “Fra grundskole til fremtidens business”. Det viser, at der er en fælles interesse i at forberede vores unge på en verden fyldt med muligheder og udfordringer.

Det er også dejligt at se samarbejdet mellem grundskoler, kommuner og erhvervsskoler. Ved at samarbejde og dele viden kan vi sikre, at vores unge får en bred forståelse for erhvervslivet og de karrieremuligheder, der er for dem. Vi glæder os til at arbejde videre med projektet og se, hvordan det kan være med til at skabe større bevidsthed blandt unge om de mange fordele en erhvervsuddannelse giver dem.  

Projektet er støttet af Tietgenfonden.

@campusvejle, @tietgenskolen, @videndjurs, @kirkebakkeskolen, @søndermarksskolen, @novaskolen, @vindingskole, @hollufpileskole, @strandmølleskolen, @odinskolen, @vejlekommune