Hjem Online åbent hus

Åbent hus når du har lyst!

Få svar på alt du skal vide om uddannelserne på HHX, HF, EUX og EUD Business samt Sportscollege, inden du træffer dig valg.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte studievejledningen for at få en personlig rundvisning og en snak om de uddannelser, som du gerne vil høre mere om. 

Kontakt studievejledningen


Velkommen
på Campus Vejle

I år er åbent hus på Campus Vejle online pga. coronarestriktioner. Kom bl.a med på en virtuelle rundvisning – på vej rundt i bygningerne møder du personer som fortæller om skolen og uddannelserne.

Du kan også gense vores live online åbent hus på Facebook, hvor du får masser af information om uddannelserne. 

Velkommen til Campus Vejle

 
 

Kom med på virtuel rundtur

Se vores skole og fællesarealer i en virtuel rundtur. Rundturen giver dig mulighed for at klikke dig rundt på skolen og få information i takt med at du går på opdagelse på Campus Vejle. Klik på knappenålene du møder undervejs, for at lære mere. 

Rigtig god tur.

:

Derfor valgte vi Campus Vejle

Der kan være mange gode grunde til at vælge din ungdomsuddannelse på Campus Vejle. Mød elever som fortælle om, hvorfor de har valgt at gå på Campus Vejle.

Campus Vejle tilbyder også…..

På Campus Vejle får du rig mulighed for at udfolde dine talenter. Du kan vælge mellem en lang række specielle talentprogrammer og aktiviteter som styrker både dine menneskelige og faglige kvalifikationer. 

Iværksættermiljø
Vil du prøve kræfter med iværksætteri? I Inkubator har vi skabt rammerne til dine ideer.

Sproglige talentprogrammer
Vi tilbyder dig sproglige talentprogrammer i engelsk, tysk og spansk udover den almindelige sprogundervisning du får.

Internationalt praktikophold
Få et større globalt udsyn med et internationalt praktikophold både mens du læser eller efter du har afsluttet din uddannelse.

Talentprogram på EUX Business
EUX talent er for dig der vil noget ekstra inden for handel og iværksætteri.