Hjem Om Campus Vejle Cookie- og privatlivs politik

Cookie- og privatlivspolitik

Websitets brug af cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende din computer ved tilbagevendende besøg, huske indstillinger, udføre statistik m.m. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site, hvilke sider på websitet der bruges mest og hvor længe de besøgende er på websitet i gennemsnit.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over, hvor mange internetbrugere, der besøger os. Disse oplysninger bruger vi til at tilpasse indholdet på vores hjemmeside, så det passer bedre til det, du interesserer dig for, og vi bruger det til at planlægge vores markedsføring generelt.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

  • Google Analytics  er et analysesystem, der tæller antal besøgende på vore websider og registrerer hvordan besøgende interagerer med indholdet på hjemmesiden.
  • Zendesk er vores chatfunktion som indsamler loadbalancing og er nødvendig for chatfunktionen.
  • Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer på eksempelvis Facebook, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger.

Vi linker til andre hjemmesider, der bruger cookies. Det kan fx være:

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du udfylder en tilmeldingsformular på hjemmesiden eller benytter ansøgningsformular til ledige stillinger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og øvrige oplysninger du selv indtaster i forbindelse med ansøgning til HF fjernundervisning, kontakt til træneren i Inkubator eller i forbindelse med jobsøgning.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Ved en tilbagetrækning af dit samtykke vil behandlingen af dine personoplysninger ophøre, og dine personoplysninger vil blive slettet, medmindre der f.eks. på grund af dokumentationshensyn er sagligt grundlag for fortsat opbevaring.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:

ESIS
Landbrugsvej 65
5260 Odense S
att. “databeskyttelsesrådgiver”
Tlf: 65 43 49 91
Mail: anon@esis.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændringer til privatlivspolitikken

Denne privatlivspolitik vil blive opdateret og ændret med jævne mellemrum, samt når det er nødvendigt som følge af lov- og praksisændringer på databeskyttelsesområdet. 

Dato for seneste ændring af privatlivspolitikken: Den 23. november 2020.

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

Campus Vejle
Boulevarden 48
7100 Vejle
Telefon: 72 16 26 16
Email: sikkerpost@campusvejle.dk

Kilde:
Dele af denne tekst kommer oprindeligt fra minecookies.org. Du må frit kopiere og ændre i nedenstående tekst mod kreditering og link til Minecookies.org. Skabelonen til cookie- og privatlivspolitik af Minecookies.org kan anvendes som Creative Commons Navngivelse 3.0 Unported License.

Læs mere

Her kan du læse, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger som elev eller kursist og når du søger en ledig stilling hos os.