Forside Blindskrift

Blindskrift

Lær 10-fingersystem og bliv hurtigere på tastaturet. Når du mestrer blindskrift, får du et hastighedsboost, og du mindsker din fejlprocent.
Info om Blindskrift
Varighed:3 dage
Pris (AMU):kr. 576,00
Pris (jobcenter/vidg. udd):kr. 1807,00
Fagnummer:47216
Start:Løbende opstart

Tilmeld
Læs om
Dine muligheder

Du lærer

Vil du gerne taste 2 eller 3 gange hurtigere på tastaturet uden fejl og korrekturlæsning? På kurset i blindskrift bliver du bedre til at bruge dit tastatur. Du lærer 10-fingersystemet også kaldet blindskrift.

Vi gør brug af online-systemet Keyboard Pro, hvilket har den betydning, at du efter endt kursus har adgang til programmet i et år og derfor fortsat kan træne og blive endnu bedre til at skrive på tastaturet uden at skulle se på tasterne.

Indhold

  • Grundlektioner
  • Hastighedsøvelser

Forudsætninger

Dette er et grundlæggende kursus i blindskift, og du behøver ikke have et stort kendskab til blindskrift på forhånd. Du lærer i dit helt eget tempo, og bestemmer selv, hvilke emner du vil fordybe dig i.

Også som deltidskursus

I en travl hverdag med talrige opgaver der skal løses på jobbet, kan det være svært at finde tiden til 3-4 kursusdage. En travl hverdag skal ikke være en hindring for dig, som gerne vil lære nye smarte genveje, udnytte de programmer du bruger på arbejdet bedre, eller du måske ønsker et generelt løft af dine IT-kvalifikationer. Derfor tilbyder vi dig en individuel plan med fx. halve kursusdage og pausedage – skræddersyet præcis til dine ønsker.

Få en individuel kursusplan

Tilmelding og fagnummer

Du tilmelder dig blindskrift via link til hjemmesiden www.voksenuddannelse.dk, som du finder i toppen og bunden af denne side.

Blindskrift består af et AMU-fag. Ved tilmelding skal du derfor sætte flueben ved nedenstående fag.

  • Tastaturbetjening ved brug af 10-fingersystem (fag nr. 47216)

Dine
muligheder

Tilmelding til Blindskrift

Du tilmelder dig blindskrift her.

Spørgsmål?

Ring eller skriv til Henriette Steensgaard Hansen, studiesekretær:

72 16 28 95
hesh@campusvejle.dk

Flere kurser

Se kursusoversigt