Hjem Kontakt Medarbejdere Kursuscentret

Medarbejdere Kursuscentret

Her finder du mailadresser og telefonnumre på Kursuscentrets medarbejdere.

Alfabetisk liste

Du kan også søge på medarbejderens navn:

Bettina Dam Oliver

Daniella Jørgensen

Administration

Gitte Elster

Key account

Helle Romedahl

Chefkonsulent
Helle er universitetsuddannet inden for pædagogik, forandringsprocesser, samt ledelses- og organisationspsykologi. Har mere end 20 års erfaring som leder og proceskonsulent inden for både private og offentlige virksomheder.

Inger Graven Larsen

Undervisningskonsulent Ledelse og økonomi
Inger Graven Larsen har en HA, faglærereksamen, pædagogikum, AU i forandrings-ledelse og diplomleder. 26 års undervisningserfaring med salg og service, samfundsfag, IT, økonomi og økonomistyringssystemer, iværksætterjura og ledelse. 22 års ledelses-erfaring fra private og off. virksomheder.

Jan Bredvig

Uddannelsesleder på Kursuscentret
Jan Bredvig er IPMA certificeret projektleder, har i mange år undervist i ledelse og projektledelse og har selv været projektleder på mange små og store projekter.

Jan Bøy Gravesen

Jette Heimdal Jensen

Administration

Karl-Erik Bruun Pedersen

Undervisningskonsulent IT
Karl-Erik Bruun Pedersen er uddannet datamatiker og er ekspert i en bred vifte af IT-programmer - alt lige fra Excel til Project. Han har ofte undervist virksomheder og kender derfor deres IT-behov godt.

Kasper Skeldahl

Chefkonsulent IT
Kasper Skeldahl er uddannet Datamatiker, EP diplom, Microsoft Office Specialist Master certificeret og har mange års erfaring med IT-opkvalificeringskurser.

Kim Pedersen

Udviklingskonsulent LEAN
Kim er oprindelig uddannet smed og har en lang karriere indenfor militæret bag sig. Han underviser i LEAN og LEAN værktøjer samt indenfor kommunikation og ledelse

Louise Boesen Jensen

Administration

Marlene Heissel

Erhvervschef

Ole Haugaard Jensen

Key Account, Erhverv

Per Hyrup Møller

Chefkonsulent salg
HD i afsætning, EP diplom og undervist i Salg og HR på de sidste 6 år. Godt 25 års erhvervserfaring som salgs- og marketingchef hos Electrolux, Danske Trælast og Kompan

Peter Skovager

Undervisningskonsulent

Rita Kristensen

Sofie Nielsen

Administration

Susanne Christensen

Undervisningskonsulent SAP/LEAN
Susanne Christensen har i 9 år undervist i SAP. Hun udarbejder undervisningsmaterialer, planlægger undervisningsforløb og koordinerer kurser. Siden 2011 har hun været Lean certificeret.

Ulrich Skytte

Uddannelseschef AVU/OBU/FVU og Kursuscentret