Forside Kickstart Programme – Campus Vejle

Kickstart Programme

Velkommen til Kickstart Programme, som er den fedeste iværksætterkonkurrence, for dig som er elev på GF1 på Campus Vejle. 

Kickstart Programme er et forløb på 5 dage, hvor du arbejder med egne ideer, og lærer hvad det vil sig at være iværksætter. Forløbet slutter med et brag af en konkurrence om den bedste iværksætteride.

Rigtig god fornøjelse.  

Venlig hilsen  

Charlotte Witt, Uddannelseschef

Til 6. og 7. og 8. klasse

Mød Alexander Husum

På konkurrencedagen kan du møde Alexander Husum. Han kommer og fortæller om sin egen karriere, som iværksætter. Alexander vil desuden være dommer i finalen og bedømme de bedste iværksætterideer fra jer… 

Hvad er Kickstart Programme?

Du kommer til at arbejde med iværksætteri, med udgangspunkt i jeres egne ideer. Du skal lære, hvordan man starter egen virksomhed, og i jeres gruppe skal I brainstorme, udvælge og udvikle på jeres ideer. I skal også overveje, hvem I vil målrette jeres produkt til og markedsføre det imod. 

4 glade EUX elever har vundet virksomhedsforløbet kickstarter på Campus Vejle

Målet er, at I skal…

  • Lære hvad iværksætteri er.
  • Træne brainstormteknik.
  • Lære hvordan man kommer fra idé til forretning.
  • Udvælge og beskrive målgruppen for jeres idé.
  • Lære at lave etableringsbudget.
  • Bygge prototyper.
  • Pitche jeres idé for mulige investorer.

Business Model Canvas

Under Kickstart Programme skal I arbejde med Business Model Canvas. Det er et værktøj, som hjælper jer med at skabe overblik over jeres forretningsmodel. Hver dag skal I udfylde et felt i Business Model Canvas. I får naturligvis hjælp af jeres undervisere. I kan downloade modellen på knappen her under. 

Download Business Model Canvas

Evaluering

Vi vil rigtigt gerne høre om din oplevelse af forløbet Kickstart Programme, så vi kan forbedre det yderligere. Derfor vil vi gerne have dig til at besvare nedenstående spørgeskemaer til evaluering af forløbet. Da vi samarbejder med flere partnere omkring Kickstart Programme, så er der også flere evalueringsskemaer. Vi beder jer besvare dem alle. 

Spørgeskema 1

Spørgeskema 2

Spørgeskema 3

 

Projektpartnere

Kickstart Programme på Campus Vejle er blevet til med støtte fra følgende partnere: