Forside IT-kursus er blevet en fast ting i mit årshjul

IT-kursus er blevet en fast ting i mit årshjul

erfaring med IT-Flex kursus Campus Vejle

Her kan du læse om én af vores kursisters erfaring med IT-Flex kursus på Campus Vejle.

– Det er blevet et fast mål for mig, at jeg hvert år efteruddanner mig med et IT-kursus på Campus Vejle, fortæller Lisbeth Skærlund.
Den virksomhed, hun arbejder i, var meget imødekommende, da hun sidste år spurgte, om det var en mulighed at komme på et 2-dages kursus i PowerPoint. Det samme var de i år, da hun ønskede at dygtiggøre sig i regnearksprogrammet Excel med et grundlæggende kursus på 2 dage.

Lisbeth Skærlund har et meget alsidigt arbejde i produktionsvirksomheden Axel Månsson A/S i Brande.
– Jeg er det, man kalder en blæksprutte. Den ene dag sidder jeg på kontoret og laver mindre administrationsopgaver og arrangerer events, den næste hjælper jeg til med borddækning eller i gårdbutikken, forklarer hun.

Omdrejningspunktet for hendes arbejde er forskellige IT-programmer, og derfor er Campus Vejle nu blevet en fast besøgsadresse på hendes GPS.
– Der er mere luft hos os i vintersæsonen, så det passer fint, at jeg kan komme på kursus om vinteren. Jeg synes, det er flot af virksomheden at give mig fri til det. De kan jo også se, det er en investering. Jeg bliver en glad medarbejder, fordi jeg får lov at udvikle mig, og jeg lærer også fra mig til mine kolleger bagefter.

– Jeg løser mine opgaver hurtigere nu, og de ting, jeg har lært, er ikke noget, jeg ville sætte mig ned i en travl hverdag og lære mig selv, pointerer hun og fortæller, at hun gerne vil anbefale andre at efteruddanne sig. Hun er personligt blevet glad for kurserne på IT Flex på Campus Vejle, som har givet hende nogle klare gevinster i forhold til de arbejdsopgaver, hun sidder med.

Hun bruger nu Excel med en større sikkerhed, når hun løser administrationsopgaver, og hun har også lært at bruge det, når hun forbereder events med flere hundrede deltagere. PowerPoint, som hun også har været på kursus i, er blevet et program, hun bruger meget og hurtigt tyer til, hvis hun skal sætte noget op grafisk til en e-mail eller plakater.

Lisbeth Skærlund har allerede besluttet sig for, at det er mail- og kalenderprogrammet Outlook, hun vil prøve kræfter med på Campus Vejle, når vinteren rammer næste år.

Vil du også blive bedre til IT? IT-Flex på Campus Vejle er IT-kurser i dit tempo, når du har tid og på dit niveau.
Læs også andres erfaring med IT-Flex kursus.

Læs meget mere om IT-kurser her

Du kan søge om VEU-godtgørelse og evt. tilskud til befordring, så udgifterne til din efteruddannelse reduceres.

Læs om VEU-godtgørelse