Forside Intro til HF og erhvervsuddannelser

Det første skridt er det sværeste

Måske du har holdt en pause fra skolemiljøet, har brug for et fagligt brush up, gerne vil videre med uddannelse, men mangler fag for at kunne søge ind. Uanset årsag, er første skridt i din nye retning det sværeste. Med et introforløb til HF og erhvervsuddannelser hjælper vi dig til at komme i god “studieform”.

Tilmeld dig til

"Intro til HF- og erhvervsuddannelser . Et tilbud til dig, som gerne vil have en HF eller anden erhvervsuddannelse, "

Den sikreste investering du kan foretage dig i livet er din uddannelse. Det er derfor aldrig for sent at sadle om og starte på en frisk. Med en intro til HF- og erhvervsuddannelser i hånden får du mange fordele:

  • En langsom start ind i et studiemiljø igen
  • En blanding af fag på 10. klasses niveau og HF niveau
  • Du bliver en del af HF-miljøet på Campus Vejle
  • Der er tilknyttet en vejleder og mentor til forløbet 
  • Adgang til lektieværksted, hvor du får hjælp til dine lektier

Du kan starte 16. august 2021

Har du mange overvejelser og spørgsmål som fylder dine tanker, så tag en snak med studievejleder Lene Andersen på HF eller Kristine Oksbjerg på VUC. De vil gøre alt for at hjælpe dig videre og sikre, at du træffer det rigtige valg.

Kontakt vejledning

Tænk på din fremtid

For at hjælpe dig med at tage det første skridt, så husk på at uddannelse gør din fremtid mere sikker og samtidig åbner nye muligheder for dig. En uddannelse er din adgangsbillet til et job som sikrer din egen økonomi. 

Du er på hold med

Din hverdag på Campus Vejle bliver sammen med kursister som har nogenlunde samme baggrund og forudsætninger som dig. Vi skaber rammerne for et godt sammenhold i klassen og i timerne. Derudover får du mulighed for at deltage i udflugter, fester og fredagsbar med de andre studerende. På den måde bliver du en del af det social liv, samtidig med, at du bliver fagligt klædt på til at starte på HF eller anden erhvervsuddannelse.

Dit studie

Vi sørger for en langsom start og intro til fagene, så du med ro i maven igen vænner dig til at lære. Du får en god, sjov og lærerig undervisning som er tilpasset dit niveau og hvor der er tid til at give dig hjælp og vejledning, når du har brug for det.

Dine fag

Forløbet består at en blanding af engelsk og matematik på 10. klasses niveau kombineret med dansk og mediefag på HF niveau. Derudover introduceres du til ydeligere 3 fag på HF niveau som kan være historie, samfundsfag og kemi.

Optagelseskrav

"Det skal være mindst et år siden, at du forlod folkeskolen. Du skal have lyst til at starte på uddannelsen og møde hver dag. Før optagelse tester vi dit faglige niveau, så du kan få den bedste start."

Fakta om uddannelsen

Start:
Mandag den 16. august 2021.

Varighed:
Studiet varer et år og er et fuldtidsstudie på omkring 27 lektioner pr. uge

SU
Du kan søge om SU efter samme vilkår som andre uddannelser.

Pris:
Der vil være deltagerbetaling. 80% af beløbet kan du søge om at få tilbagebetalt over dine SU udbetalinger.

Mentor og vejleder
Du kan få hjælp fra mentor og vejleder under dit studie, så du får det bedste ud af dine muligheder. 

Lektiehjælp
Du kan få hjælp til dine opgave og lektier i lektieværkstedet. Her er der lærere som giver dig en hjælpende hånd, så du får en positiv oplevelse af lektielæsning.

Ordblind
Hvis du er ordblind, er der mulighed for ordblindeundervisning i forbindelse med studiet.

Kontakt, spørgsmål og tilmelding

Kristine Oksbjerg

Studievejleder

Lene Andersen

Studievejleder