Forside Inkubator – iværksættermiljø

Inkubator

Vil du prøve kræfter med iværksætteri? I Inkubator har vi skabt de bedste rammer for dine iværksætterdrømme. Her er du sammen med ligesindede iværksættere og du får en træningsbane, hvor du bliver dygtigere til iværksætteri.

Bliv iværksætter

Det bedste tidspunkt i dit liv til at starte dine iværksætterdrømme, er faktisk nu – når du er ung og tager din ungdomsuddannelse.

Du kan få dine drømme opfyldt som iværksætter uanset om du går på HHX, EUX eller EUD Business. Alle er velkomne i Inkubator. Det gælder også dine gode ideer.

En ung iværksætter fortæller om…….

Kom med ind i iværksætteruniverset og hør Mads fortælle om hvordan han udlever sin iværksætterdrøm.

Vi mødes hver tirsdag

I Spinderihallerne fra kl. 15.15 – 19.00. På en typisk tirsdag i INKUBATOR får du oplæg, sparring, forretningsudvikling og socialt samvær med de andre inkubatorer. Vi afslutter dagen med fællesspisning.

Din træner – Brian Johansen

Kommer med en solid erfaring for hvordan du skaber en virksomhed. Erfaringen kommer blandt andet gennem mere end 130 samtaler med iværksættere og ledere. Brians vigtigste opgaver er ikke at fortælle dig, hvad du skal gøre, men i stedet:

  • Vise dig dine muligheder, især dem du ikke troede du havde
  • Inspirere dig til at tro på, at du kan meget mere end du regner med
  • Giver dig et skub, når du har behov for det, så du får handlet på din idé
  • Skaber et stærkt fællesskab for unge iværksættere.

Kontakt din træner

Vil du gerne træde ind i iværksætteruniverset? Så vil Brian svare dig personligt så hurtigt som muligt, når du har udfyldt formularen med dit navn og Email.

Brian Johansen

Iværksætter - Inkubator