Forside HHX Sproglig talentundervisning DELE Spansk

DELE
Spansk

Ansøgning

Internationalt sprogligt diplom i spansk

DELE er et internationalt anerkendt sprogcertifikat i spansk fra Instituto Cervantes på vegne af det spanske uddannelsesministerium. Det giver relevante kvalifikationer i forhold til fremtidig karriere. Erhvervslivet efterspørger i høj grad gode sprogkundskaber. Og udover, at du bliver bedre til sproget, så er det et godt signal på dit CV.

Spansk er et verdenssprog

Spansk er det officielle sprog i 24 lande – og er med mere end ½ milliard talende – det 3. mest talte sprog i verden. Handlen med Spanien og vækstmarkederne i Latinamerika er voksende og dermed også efterspørgslen efter spanskkyndige medarbejdere.

DELE er for dig, som går i 3.g. og med en særlig interesse for spansk. Med sprogcertifikatet er du godt forberedt til et studieophold eller job i et spansktalende land, ligesom det kan give dig en fordel i din fremtidige karriere.

Gratis undervisning

Undervisningen er gratis og består af 20 moduler i november til april med 1 modul om ugen. Selve eksamenen + materiale koster ca. 1.500,- kr.

Der undervises i at kunne forstå og kommunikere mundtligt og skriftligt. Det er udelukkende sproglig træning, der er ingen analyse og fortolkning. Du vil blive trænet i at forstå og begå dig i dagligdagssituationer. Der trænes i 4 discipliner: lytte- læse- skrive og tale. Det er også disse 4 discipliner, som du bliver testet i til den afsluttende prøve.

Kontakt

Maria Isager

Underviser HHX

Jesper Hjort-Hansen

Underviser HHX