Forside HHX Sproglig talentundervisning DELE Spansk

DELE
Spansk

Ansøgning

Internationalt sprogligt diplom i spansk

DELE er et internationalt anerkendt sprogcertifikat i spansk fra Instituto Cervantes på vegne af det spanske uddannelsesministerium. Det giver relevante kvalifikationer i forhold til fremtidig karriere. Erhvervslivet efterspørger i høj grad gode sprogkundskaber. Og udover, at du bliver bedre til sproget, så er det et godt signal på dit CV.

Spansk er et verdenssprog

Spansk er det officielle sprog i 24 lande – og er med mere end ½ milliard talende – det 3. mest talte sprog i verden. Handlen med Spanien og vækstmarkederne i Latinamerika er voksende og dermed også efterspørgslen efter spanskkyndige medarbejdere.

DELE er for dig, som går i 3.g. og med en særlig interesse for spansk. Med sprogcertifikatet er du godt forberedt til et studieophold eller job i et spansktalende land, ligesom det kan give dig en fordel i din fremtidige karriere.

Gratis undervisning

Undervisningen er gratis og består af 20 moduler i november til april med 1 modul om ugen. Selve eksamenen + materiale koster ca. 1.500,- kr.

Der undervises i at kunne forstå og kommunikere mundtligt og skriftligt. Det er udelukkende sproglig træning, der er ingen analyse og fortolkning. Du vil blive trænet i at forstå og begå dig i dagligdagssituationer. Der trænes i 4 discipliner: lytte- læse- skrive og tale. Det er også disse 4 discipliner, som du bliver testet i til den afsluttende prøve.

Har du altid været fascineret af spansk sprog og kultur, kan du dygtiggøre dig endnu mere, ved at vælge DELE Spansk som sproget du vil udvikle og forbedre dine talenter i.

Kontakt

Maria Isager

Underviser HHX

Jesper Hjort-Hansen

Underviser HHX