Forside HHX-elever får international erhvervserfaring

HHX-elever får international erhvervserfaring

HHX-elever har været i international praktik

Eleverne har været i international praktik i efteråret. Mandag mødtes de til en lille uformel seance på Campus Vejle. Her fik de overrakt et diplom.

– I har opnået kulturelle og interkulturelle kompetencer, som efterspørges af erhvervslivet. På den måde har I styrket jeres karrieremuligheder. Tak for, at I har været gode ambassadører for Campus Vejle, roste rektor på HHX, Thomas Dalgaard, eleverne i sin tale.

I alt 37 elever er nu tilbage på Campus Vejle efter et 3-ugers internationalt sprog- og praktikophold. 7 elever har været i Dublin, 14 elever valgte Málaga, og 16 elever har arbejdet i Salzburg. Her har de arbejdet på deres praktikpladser på lige fod med de ansatte. Det har givet dem international erfaring og en oplevelse af, hvordan erhvervslivet fungerer i udlandet. Derudover har de selvfølgelig også fået et indblik i en anden kultur på tætteste hold.

Projektet er støttet af EU.

Læs om international praktik

Hvis eleverne efter studentereksamen higer efter yderligere udlandseventyr, har de mulighed for at søge om at komme i PIU – praktik i udlandet. Det er en ordning, som alle elever med en erhvervsuddannelse kan bruge.

Læs om PIU – praktik i udlandet