Hjem For virksomheder Handelsgymnasiet og HF

Samarbejde
med Handels­gymnasiet og HF

Campus Vejles gymnasieafdeling har tre uddannelser: Den merkantil studentereksamen (HHX), den 2-årige  HF og EUX business. På EUX Business har vi en anden samarbejdsprofil med erhvervslivet. Læs mere om samarbejdsmulighederne på EUX Business her. 

Handelsgymnasiet er erhvervslivets gymnasium. I handelsgymnasiet har vi flere samarbejdsmuligheder med virksomheder. Elever i gymnasieafdelingen arbejder med mange forskellige projekter i undervisningen og en del elever fra handelsgymnasiet er studenteriværksættere i vores Idea House.

Vores 2-årige HF er mere alment orienteret med traditionelle gymnasiefag – herunder også naturfag.

Projekter i undervisningen

I gymnasieafdelingen arbejder eleverne tit med projekter i forskellige fag, hvor konkrete virksomhedscases og -opgaver kan indarbejdes i undervisningen. Så sidder du med et godt studenterprojekt, så kontakt en af uddannelseslederne for handelsgymnasiet eller HF og fortæl om din idé. Ofte er der en lærer, der lige står og mangler et godt og konkret projekt til undervisningen.

Foredrag og indlæg

Måske er du en af de virksomhedsledere eller fagspecialister, der sidder med opdateret og relevant viden, der kan komme gymnasieelever til gavn? Måske sidder du med viden om nyeste tendenser inden for on-line markedsføring, e-handel, internationale markeder eller ny viden inden for et af de andre fagområder, vi underviser i gymnasieafdelingen?

Brænder du for at give din viden videre til en samling gymnasieelever, så har du chancen hos os. I handelsgymnasiet arbejder vi altid med den mest opdaterede viden for at klæde vores unge mennesker bedst muligt på til den fremtid, de skal ud og arbejde i.

Virksomhedsbesøg

Ofte arbejder vore elever med fag og temaer, hvor det kan være relevant komme ud i virksomhederne og se, hvordan tingene foregår i praksis. Har du lyst til at få besøg af en flok nysgerrige og spørgelystne gymnasieelever i din virksomhed, hører vi gerne fra dig.

Interesseret? Så kontakt vores studieledelse på handelsgymnasiet eller på HF