Hjem EUD og EUX business – invester i din fremtid

Tag et vigtigt valg

Er du voksen og vil du videre med job og karriere? Erhvervsuddannelser inden for detail, handel og kontor åbner døren for dig til et faglært job.

Invester i din fremtid

"Måske du har en anden uddannelse i forvejen, men gerne vil skifte spor. Måske du aldrig fik taget en uddannelse. Måske har du erfaring, men aldrig fået papir på det, du kan?"

Den sikreste investering du kan foretage dig i livet er din uddannelse. Det er derfor aldrig for sent at sadle om og starte på en ny karrierevej. Med en erhvervsuddannelse i hånden får du mange fordele:

  • Adgang til job efter endt uddannelse
  • Løn under uddannelse
  • Gode muligheder for at starte egen virksomhed
  • Du lærer og får erfaring gennem praktisk arbejde i praktiktiden
  • Gode muligheder for at videreuddanne dig
  • Eksamensbevis.

Du kan starte 18. januar 2021

Har du mange overvejelser og spørgsmål som fylder dine tanker, så tag en snak med en vejleder på Campus Vejle, som vil gøre alt for at hjælpe dig videre og sikre, at du træffer det rigtige valg.

Kontakt vejledning

Garanti for at færdiggøre uddannelse

Vejen til uddannelse kan være kortere end du går og tror. Det er måske også lettere at skifte spor end du forestiller dig og måske kan uddannelsen forkortes pga. din erhvervserfaring. 

Hør hvorfor andre har valgt at tage mere uddannelse og hvad deres mål er. 

Drømmer du om en fremtid inden for butik

Så er vejen dertil en EUD Business butiksuddannelse, der består af et grundforløb på ½ år, efterfulgt af op til 2 år i voksenlære. Med grundforløbet har du adgang til en række specialer inden for både butiks- og handelsområdet.

Læs om grundforløbet

Drømmer du om en fremtid inden for B2B

Så er vejen dertil en EUD Business handelsuddannelse, der består af et grundforløb på ½ år, efterfulgt af op til 2 år i voksenlære. Med grundforløbet har du adgang til en række specialer inden for både butiks- og handelsområdet.

Læs om grundforløbet.

"Mange voksne, der i forvejen har erfaring inden for enten butik eller noget helt andet vælger denne ”turbo-uddannelse”, fordi den åbner op for en række spændende jobområder inden for salg, indkøb, logistik og digital handel. Et område, hvor du specialiserer dig, men samtidig også har en del kontorlignende arbejdsopgaver, så som kundekontakt, registrering af ordrer, telefonbetjening mm. "

Drømmer du om en fremtid på kontor?

Så er vejen dertil en EUX Business kontoruddannelse, der består af et grundforløb på op til 1 år, et EUX Studiekompetenceår (hvor du får gymnasiale niveauer), efterfulgt af op til 2 år i voksenlære.

Læs mere om EUX.

Mesterlære – mere praktik mindre skole

Vil du gerne i gang med praktikken med det samme, så er mesterlære løsningen. Du er det meste af tiden i din virksomhed og får skoleopholdet i små bidder i stedet for et længere koncentreret forløb på skolen.

Læs om Mesterlære

Lær i dit eget tempo

Alle uddannelserne startes op i Campus Vejle Åbent Læringscenter, som er et voksenmiljø, hvor du studerer i dit eget tempo og lærer på den måde, der passer dig bedst. Du arbejder meget selvstændigt, får oplæg ved en underviser og har mulighed for gruppearbejde.

Læs mere om Åbent læringscenter

Hvad kan jeg blive?

At vælge job, karriere og uddannelse drejer sig i høj grad om – hvad har du lyst til. Du har måske flair for at lave en god handel? Er rigtig god til at tale med folk face to face, eller du har et udpræget stort servicegen?

Lad dig inspirere af mulighederne og læs mere om.

Hvad kan jeg blive?