Hjem E-sport

E-sport på Sportcollege

Vil du dyrke E-sport på et højt professionelt niveau? Så start din E-sports karriere på Campus Vejle sportscollege, hvor du kombinerer din skoledag med E-sportstræning.

Er du interesseret i andre sportgrene kan du læse mere her: Campus Vejle Sportscollege

E-sport

E-sporten vokser alle steder og på Campus Vejles Sportscollege, er vi specialister i E-sport. Vi har egne professionelle trænere, som vil træne og udvikle dit talent.

Så er du stærk ved computeren og ønsker du at kombinere din ungdomsuddannelse med E-sport får du professionelle forhold på Campus Vejle.

Du bliver trænet i et helt nyt E-sportcenter, som er et state-of-the-art high tech center med alt hvad hjertet begærer af udstyr og computerpower. 

Træning

På den skemalagte E-sportstræning, der finder sted flere gange om ugen, får du træning i både spilteknikker, strategi og spilforståelse. Vi træner også kommunikation og samarbejde med dit team.

Hver dag efter skole og i weekender kan du træne i E-sportscentret samme med dine medstuderende. Ofte bliver der arrangeret konkurrencer med hinanden.

Fysisk træning og sund kost

At dyrke E-sport på professionelt niveau kræver også fysisk træning og sund kost – ellers holder du ikke til at sidde og spille længe af gangen, være skarp i hovedet og have hurtig reaktionsevne.

På Sportscollege stiller vi ikke kun high-end spillefaciliteter til rådighed for E-sportsudøverne. De har også gode muligheder for fysisk træning og sund ernering.

Et ungdomsliv med E-sport

Priser og tilmelding

Det koster kr. 1.800,- at tilmelde dig E-sports linjen på Sportscollege. I prisen er der inkluderet en tøjpakke fra Nike.

Derudover betaler du et månedlig bidrag på kr. 300,- i 9 måneder. Juni, juli og august måned er betalingsfrie. Tilmelding til betalingsservice er et krav.

For det månedlige bidrag bliver du en del af Campus Vejle Sportscollege og har derfor en lang række fordele, når du dyrker din sport ved siden af din ungdomsuddannelse.

Først og fremmest får du mulighed for fleksibilitet i din hverdag. Det betyder fri fra skole når sporten har første prioritet og fleksibilitet i skolegangen, så du passer den sammen med idrætten.

Du for fri adgang til Farveriet og styrketræningsfaciliteter, adgang til skadetjek ved fysioterapeut, workshop omkring sportsspykologi. Workshop om ernæring og adgang til Campus Vejles netværk af elevcoaches samt professionelle spillere fra Team Tricked E-sport, der coacher og udvikler dine E-sports evner.

Tilmelding til E-sport

  Du tilmelder dig til E-sport på Campus Vejle via linket

  Tilmelding til E-sport

  Når du tilmedler dig skal du bruge NemID og betalingskort

  Efter login vælger du fanen Ny blanket og vælger blanketten “Tilmelding Sportscollege”

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til E-sport, er du altid velkommen til at kontakte Nikolaj Primdal.