Hjem Commute

Skal I samme vej?
Brug Commute

Med Commute appen kan elever og
ansatte på Campus Vejle køre sammen.
I skal alligevel samme vej. Hent appen,
opret dig som bruger, og find dit lift eller
opret dit lift. Læs mere om alle fordelene
nedenfor og kom i gang.

Campus Vejle betaler for dit abonnement, hvis du…

…opretter dig korrekt. Det er gratis for elever og ansatte på Campus Vejle at bruge appen. Du skal blot sørge for, at dit brugernavn starter med CV, når du opretter dig. Eksempelvis: CV Jens Jensen.

På den måde betaler Campus Vejle abonnementet for dig. Derefter skal du kun sørge for at aftale med chaufføren eller passageren, om I afregner i kram eller sodavand. Nemt ik?

Alt det gode

SPAR PENGE PÅ DIN TRANSPORT
Brændstof er dyrt. Det er dyrt at køre alene. Og det er dyrt at køre med bussen. Med Commute kan I dele transportudgifterne. Er du chauffør, eller er du passager? Uanset hvad er det jer to, der aftaler, hvad turen skal koste.

PARKER PÅ FØRSTE PARKET
Det er rigtigt nok. På Campus Vejle har vi udvalgt 10 parkeringspladser til Commute biler. Det betyder, at hvis du bruger Commute til og fra Campus, så er du sikker på en parkeringsplads på første parket. Se her, hvor din p-plads er reserveret.

GØR NOGET FOR MILJØET
I 90% af bilerne på vejene i Danmark er der kun 1 passager. Det tal kan vi banke ned. Når vi kører sammen, sparer vi miljøet for op til 80% af CO2-udslippet.

NYD TUREN OG TRANSPORTTIDEN
Når du er passager i bilen, kan du bruge tiden på lige det, du vil. På arbejde. På Lektier. På en lur. På at se kattevideoer på YouTube. Eller på bare at se ud af vinduet. Det er dit valg.

MØD NYE VENNER
Samkørsel er ikke bare praktisk og godt for miljøet. Det er også socialt. Sæt dig ind i bilen og brug turen til din destination på at få nye venner.

VIL DU VINDE FEDE PRÆMIER?
Ja. Hvem vil ikke det? Hver måned trækker vi lod om to Commute-biler til fri afbenyttelse i en hel måned. Du deltager på Commutes Facebook-side.

Sådan gør du

Opret dig som bruger med dit telefonnummer.

Tryk på menuen øverst til venstre for at komme ind i brugermenuen. Vælg her “Rediger profil”.

VIGTIGT: “Dit fulde navn” skal starte med CV. Fx CV Jens Jensen. Så betaler Campus Vejle dit abonnement.

Klik på “Køre selv” eller “Finde lift” alt efter hvad du vil.

Udfyld felterne.

Ansøg om et lift eller godkend en passager.

Chat med din chauffør eller passager.

Download app’en

Det er nemt at komme i gang med Commute appen. Det er godt for miljøet, når vi kører sammen. Du sparer penge. Og du er sikret en p-plads på Campus Vejle. Hvad venter du på?

CAMPUS VEJLE BETALER FOR DIT ABONNEMENT, HVIS DU…

…opretter dig korrekt. Når du opretter dig i Commute appen, skal du huske at sætte CV foran dit brugernavn. Eksempelvis: CV Jens Jensen. På den måde betaler Campus Vejle for abonnementet. Nemt ik?

App Store