Forside Commute

Nåede du ikke at downloade den nye Commute-app?

Mangler du et lift eller kører du rundt med tomme sæder?

Med Commute for Organisations kan du få et lift – eller få dækket dine omkostninger. Og samtidig sparer du klimaet for op mod 80 % CO2.

Download appen og kør med!

Campus Vejle betaler

Skal vi betale? Som elev og ansat på Campus Vejle kan du gratis bruge appen. Du skal bare downloade Commute for Organisations og logge ind med dit tlf. nummer, hvorefter du automatisk ryger ind i Campus Vejles appunivers kun for elever på skolen.

Nemt, ikk’?

Alt det gode

SPAR PENGE PÅ DIN TRANSPORT
Brændstof er dyrt. Det er dyrt at køre alene. Og det er dyrt at køre med bussen. Med Commute kan I dele transportudgifterne. Er du chauffør, eller er du passager? Uanset hvad er det jer to, der aftaler, hvad turen skal koste.

PARKER PÅ FØRSTE PARKET
Det er rigtigt nok. På Campus Vejle har vi udvalgt 10 parkeringspladser til Commute biler. Det betyder, at hvis du bruger Commute til og fra Campus, så er du sikker på en parkeringsplads på første parket. Se her, hvor din p-plads er reserveret.

GØR NOGET FOR MILJØET
I 90% af bilerne på vejene i Danmark er der kun 1 passager. Det tal kan vi banke ned. Når vi kører sammen, sparer vi miljøet for op til 80% af CO2-udslippet.

NYD TUREN OG TRANSPORTTIDEN
Når du er passager i bilen, kan du bruge tiden på lige det, du vil. På arbejde. På Lektier. På en lur. På at se kattevideoer på YouTube. Eller på bare at se ud af vinduet. Det er dit valg.

MØD NYE VENNER
Samkørsel er ikke bare praktisk og godt for miljøet. Det er også socialt. Sæt dig ind i bilen og brug turen til din destination på at få nye venner.

VIL DU VINDE FEDE PRÆMIER?
Ja. Hvem vil ikke det? Hver måned trækker vi lod om to Commute-biler til fri afbenyttelse i en hel måned. Du deltager på Commutes Facebook-side.

OPTJEN CO2-COINS
For hvert kg CO2, du sparer ved samkørsel, optjener du 5 CO2-Coins. Disse Coins kan du bruge til unikke tilbud hos vores partnere, bl.a. Kantinen på Campus Vejle, The Real Deal Shop, Waiteer og TeeShoppen. Vi får hele tiden nye partnere på, så følg med under CO2-Coin Shop i app’en.

Sådan gør du

Download den nye Commute app.

Opret dig som bruger med dit telefonnummer.

Tryk på menuen øverst til venstre for at komme ind i brugermenuen. Vælg her “Rediger profil”.

Log ind med dit tlf. nummer. Så betaler Campus Vejle.

Klik på “Køre selv” eller “Finde lift” alt efter hvad du vil.

Udfyld felterne.

Ansøg om et lift eller godkend en passager.

Chat med din chauffør eller passager.

Download appen

Det er nemt at komme i gang med Commute for Orginisations appen. Det er godt for miljøet, når vi kører sammen. Du sparer penge. Og du er sikret en p-plads på Campus Vejle. Hvad venter du på?

CAMPUS VEJLE BETALER, HVIS DU…
…opretter dig korrekt. Når du opretter dig i Commute for Organisations appen, er det vigtigt, at du logger ind med dit tlf. nummer.

App Store